Рецепт коньяку з червоним перцем

Дуже цікавий і оригінальний рецепт, в який входить ще і меліса. Всі інгредієнти, як і в попередньому рецепті доступні, а тому зробити такий напій буде досить просто.

Інгредієнти:
  • Горілка — 3 л.
  • Перець червоний — 1 шт.
  • Меліса — 1 ст. л.
  • Чайна заварка — 1 ст. л.
  • Цукор — 3 ст. л.

Беремо трилітрову банку, кладемо туди суху чайну заварку, листя меліси, цукор. Перець попередньо подрібнюємо і додаємо до решти компонентів.

Банку закриваємо і ставимо настоятися 15 днів. По закінченні настоювання напій отфильтровываем і розливаємо по пляшках.

Цікаве:  Капуста квашена в банках: 3 дуже смачні рецепти заготівлі капусти на зиму

Швидкий рецепт коньяку

Цей рецепт передбачає приготування практично оригінального напою. Головним інгредієнтом тут служить кора дуба. Крім того, за цим рецептом можна приготувати коньяк всього за 24 години. Для тих хто не любить чекати тижнями це буде добре. У якості алкогольної добавки краще використовувати самогон, втім як я для будь-якого коньяку. Але за відсутності такого підійде і горілка.