Кабачки по-корейськи швидкого приготування з морквою

Наостанок хочу запропонувати вам відео-рецепт приготування кабачків по-корейськи. Він дуже простий і швидкий. Салатик виходить в міру солоний, в міру гострий і в міру кислий. Подробиці вам розповість автор ролика.

Інгредієнти:

  • Кабачки — 500 гр
  • Морква — 500 гр
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Оцет 9% — 2 столові ложки (або 6% 3 столові ложки)
  • Рослинна олія — 50 мл
  • Сіль — 1 чайна ложка з гіркою
  • Цукор — 1 чайна ложка з гіркою
  • Приправа для корейської моркви — 1 столова ложка
  • Кінза або петрушка — за смаком
Цікаве:  Варення з ревеню — 6 рецептів приготування на зиму

На сьогодні у мене все. Вибирайте вподобаний рецепт і готуйте відмінну закуску з кабачків на всі випадки. Такі салатики завжди уплетаются моментально, так як вони дуже смачні і ситні. Вони добре поєднуються з будь-яким гарніром або м’ясним блюдом.

Приємного вам апетиту! Поки!