
Приготування:
1. Попередньо необхідно відварити перловку. Спочатку промийте її кілька разів. Потім залийте склянкою води і поставте на плиту. Після закипання варити на повільному вогні приблизно 15-20 хвилин. Не забувайте, що за крупою потрібно обов’язково доглядати. Щоб вона не тікала, відкрийте кришку.
2. М’ясо промити і покласти в каструлю, в якій буде варитися вся юшка. Залити водою і довести до закипання. Зняти піну і варити 30-40 хвилин на середньому вогні. Час варіння залежить від сорту обраного м’яса. Наприклад, свинина вариться швидше, ніж яловичина. Можна, звичайно, і птицю.
Готовність можна легко визначить того, як м’якоть легко відділяється від кісточки.
3. Тим часом, можна підготувати овочі. Обмити їх і почистити. Морква нарізати тонкою соломкою, цибулю разом з огірочками порізати дрібними кубиками (сторона 1см.).
Дуже часто я чую останнім часом про те, що краще морквину саме порізати, а не терти на тертці. Огірки, до речі, можна теж порізати соломкою, як і морква — на Ваш розсуд.
4. Картопля подрібнюйте шматочками довільної форми.