
Одним з улюблених страв у жарку пору року в нашій країні є окрошка. Тому її ще називають річним супом, так як він дозволяє не тільки насититися, але і втамувати спрагу в спекотні часи.
Однак багато людей готують окрошку не тільки в літній час, а цілий рік, незважаючи на температуру. Тому популярність цієї страви не падає протягом усього року. Звичайно, влітку воно частіше з’являється на наших столах.
Існує величезна кількість рецептів літнього супу. Його роблять тільки з овочів, з додаванням м’яса або ковбаси. В якості основи використовують квас, кисломолочні продукти, мінералку та інші компоненти.
Якщо вас цікавить один з найпростіших варіантів, то спробуйте приготувати страву на основі води з майонезом. Виходить не менш смачно. Крім того не потрібно заздалегідь планувати його приготування, адже до складу входять продукти, які практично завжди є на кухні.