Одним з улюблених страв у жарку пору року в нашій країні є окрошка. Тому її ще називають річним супом, так як він дозволяє не тільки насититися, але і втамувати спрагу в спекотні часи.

Однак багато людей готують окрошку не тільки в літній час, а цілий рік, незважаючи на температуру. Тому популярність цієї страви не падає протягом усього року. Звичайно, влітку воно частіше з’являється на наших столах.

Цікаве:  Рецепти лечо з болгарського перцю на зиму, пальчики оближеш

Існує величезна кількість рецептів літнього супу. Його роблять тільки з овочів, з додаванням м’яса або ковбаси. В якості основи використовують квас, кисломолочні продукти, мінералку та інші компоненти.

Якщо вас цікавить один з найпростіших варіантів, то спробуйте приготувати страву на основі води з майонезом. Виходить не менш смачно. Крім того не потрібно заздалегідь планувати його приготування, адже до складу входять продукти, які практично завжди є на кухні.