Доброго дня, дорогі мої! Фарширований перець з м’ясом і рисом ми вже з вами готували. Сьогодні пропоную випробувати мій авторський рецепт — незвичайну начинку для болгарського перцю.

Для цієї страви вам не потрібно м’ясний фарш і навіть рис. Начинка готується на основі пшона, овочів, сиру і зелені. Виходить дуже смачно і ситно!

Такий фарширований перець підійде навіть для вегетаріанців. Також він хороший для тих, хто стежить за своєю фігурою і любить різноманітне харчування. За рахунок сиру і томатів начинка у болгарському перці виходить соковитою і ніжною. Приємного вам кулінарної творчості!

Як приготувати незвичайний фарширований перець в мультиварці?

Інгредієнти:

  • Перець болгарський — 6-8 шт.
  • Яйця курячі — 2 шт.
  • Пшоно — 100 гр.
  • Пшеничка — 50 гр.
  • Сир — 100 гр.
  • Зелень (петрушка, кріп, кінза) — 2 щіпки
  • Помідори середнього розміру — 3-4 шт.
  • Рослинне масло — 2-3 столові ложки
Цікаве:  Кабачкова ікра на зиму через м'ясорубку — кращі рецепти приготування

Спосіб приготування по етапах:

Крок 1. У чашу мультиварки наливаємо 1,5 літра води. Солимо і перчимо за смаком.

Крок 2. Болгарський перець миємо, очищаємо від хвостиків і насіння.

Крок 3. Готуємо начинку для фарширування: пшоно змішуємо з пшеницею, додаємо рослинне масло і сирі яйця. Ретельно все перемішуємо.

Крок 4. Помідори миємо й нарізаємо так, як вам подобається, краще дрібніші. Додаємо зелень і знову все гарненько розмішуємо.

Крок 5. Натираємо сир на крупній тертці і перемішуємо начиночку для фаршированого перцю.

Крок 6. За допомогою чайної ложки беремо начинку і наповнюємо нею кожен перець. Овочі відправляємо в каструлю, закриваємо кришку і встановлюємо режим «Гасіння» на 1,5 години.

Дуже смачні перці, фаршировані незвичайною начинкою, в мультиварці готові, приємного апетиту!