Грушеве варення з корицею

Щоб додати нову нотку в десерт з груш, додамо за бажанням нову нотку. смак від цього тільки виграє. Вийде дуже смачне і яскраве частування, яке сподобається всім. Варити на повільному вогні близько години. Але результат вас не розчарує.

Інгредієнти:

  • 1 кг груш
  • 1 кг. цукру
  • 1/4 ч. л. кориці (меленої)
  • 100 г. води

Спосіб приготування:

Фрукт моєму. Обрізаємо хвостики і серцевину. Нарізаємо дрібними шматочками або пластинами. Викладаємо половину нарізаних шматочків в каструлю.

Цікаве:  Курячі рулетики з сиром – 5 покрокових рецептів

Пересипаємо їх цукром. Додаємо прянощі, решту плодів, цукор і води.

Варимо десерт на повільному вогні не менше 50-60 хвилин. Густе грушеве варення готове. Розкладаємо по стерильним баночках.

Щільно закриваємо кришками. Перевертаємо догори денцем і залишаємо остигати. Зберігаємо в прохолодному місці. Приємного апетиту.