Грушеве варення в мультиварці

З такою помічницею на кухні впораємося з будь-яким десертом за лічені хвилини. Нам залишається тільки нарізати фрукти і помістити в агрегат. З компонентів беремо тільки цукор і воду.

Інгредієнти:

  • 1 кг груш
  • 500 г. цукру
  • 100 г. води

Спосіб приготування:

Моєму ретельно плоди. Потім очищаємо їх від шкірки. Нарізаємо на невеликі кубики. Викладаємо їх у гущавину мультиварки.

Додаємо цукор і воду. Все перемішуємо. Потім закриваємо кришку каструлі. Виставляємо програму — Десерти. Час приготування 1 годину (роботи програми).

Потім відкриваємо кришку. Встановлюємо програму — Смаження. Час роботи — 15 хвилин. Кришку при цьому не закривати. Злегка помішуємо, щоб не підгоріло.

Цікаве:  Морозиво в домашніх умовах— прості рецепти

Після закінчення програми перекладаємо десерт в стерильну скляну тару. Закриваємо щільно кришками. Даємо охолонути приготовленому шедевру. Прибираємо на зберігання в прохолодне місце. Все, що не ввійшло в ємність — продегустуєте.

Приємного апетиту.

У холодну пору року фрукти можемо їсти окремо або в якості начинки. Сироп стане в нагоді для прикраси різних смакоти.

На цьому стаття підійшла до кінця. Сподіваюся, пост буде корисний для вас. Творіть із задоволенням. А вдячні глядачі знайдуться завжди. Пишіть коментарі і свою думку, заходьте частіше в гості. Діліться заміткою в соц. мережах.