
Рецепт салату з куркумою і овочами
Таке блюдо можна готувати в будь-який сезон, але особливо воно виявиться корисним при наявності помідорів, огірків, вирощених на городі. Салат з куркумою, рецепт якого передбачає свіжі овочі без нітратів, приносить величезну користь людям з ослабленим імунітетом. Потрібно виключити продукти з наявністю гнилі.
Інгредієнти:
- огірки – 1-2 шт.;
- помідори – 1-3 шт;
- капуста – 1/3 качана;
- куркума – 3 г;
- коріандр – 5 м;
- оцет – 2 мл;
- масло пісне – для заправки;
- цибуля зелена – 1 пучок;
- сіль – на смак.
1. Всі овочі ретельно миють під проточною питною водою. У огірків обрізають «хвостики», у помідорів видаляють серцевини. Спочатку овочі ріжуть на шматочки, потім рубають, щоб вийшли маленькі кубики.
2. Цибулю дрібно нарізають, капусту шаткують. Всі інгредієнти з’єднують в одній великій мисці.
3. Додають в ємність з нарізаними продуктами спеції, поливають олією, солять, сприскують оцтом, добре перемішують.
Салат з капустою, помідорами і огірками подають на стіл з вареною картоплею. Картоплю попередньо очищають, нарізають на скибочки, варять 13-19 хвилин, розминають. Молода картопля вариться швидше, ніж старий.