Рецепт салату з куркумою і овочами

Таке блюдо можна готувати в будь-який сезон, але особливо воно виявиться корисним при наявності помідорів, огірків, вирощених на городі. Салат з куркумою, рецепт якого передбачає свіжі овочі без нітратів, приносить величезну користь людям з ослабленим імунітетом. Потрібно виключити продукти з наявністю гнилі.

Інгредієнти:

  • огірки – 1-2 шт.;
  • помідори – 1-3 шт;
  • капуста – 1/3 качана;
  • куркума – 3 г;
  • коріандр – 5 м;
  • оцет – 2 мл;
  • масло пісне – для заправки;
  • цибуля зелена – 1 пучок;
  • сіль – на смак.
Цікаве:  Шоколадне печиво в домашніх умовах – 5 покрокових рецептів

1. Всі овочі ретельно миють під проточною питною водою. У огірків обрізають «хвостики», у помідорів видаляють серцевини. Спочатку овочі ріжуть на шматочки, потім рубають, щоб вийшли маленькі кубики.

2. Цибулю дрібно нарізають, капусту шаткують. Всі інгредієнти з’єднують в одній великій мисці.

3. Додають в ємність з нарізаними продуктами спеції, поливають олією, солять, сприскують оцтом, добре перемішують.

Салат з капустою, помідорами і огірками подають на стіл з вареною картоплею. Картоплю попередньо очищають, нарізають на скибочки, варять 13-19 хвилин, розминають. Молода картопля вариться швидше, ніж старий.