Варення з малини без варіння на зиму в домашніх умовах

Це найулюбленіший мій спосіб приготування простого, швидкого, ароматного і смачного ласощі. Готується швидко і просто, з мінімальними витратами часу. Заготівля зберігає максимум корисних речовин, не змінюється смак. Ягоди після заморозки не перетворюються на лід, не потрібно розморожування. Малина зберігається цілий рік в морозильній камері.

Інгредієнти:

  • малина — 1 кг;
  • цукор — 1 кг

Етапи приготування:

1. Чистий ягоду не мою, якщо вона брудна, промиваю під проточною водою, злегка просушую, мелю з цукром на м’ясорубці.

Цікаве:  Чізкейк Нью-Йорк класичний — покроковий рецепт

2. Малинове ласощі можна їсти прямо з тарілки. Для зберігання на зиму розкладаю по невеликих пластикових контейнерів і стаканчики, накриваю кришкою, прибираю в морозилку.

Така заготівля добре поєднується з десертами, випічкою, її можна подавати до чаю. За бажанням, у будь-який час можна прокип’ятити невелику кількість малини протягом 5 хвилин. Вийде живе, смачне і ароматне варення, яке багате мінералами і корисними речовинами. Це чудовий спосіб збереження вітамінів на зиму.