Свинячі реберця з соєвим соусом в пакеті (рукаві) для запікання

Наостанок хочу запропонувати рецепт ще одного чудового маринаду. Реберця, просочені подібним соусом, здадуться просто божественними, коли ви спробуєте.

Інгредієнти:

  • Свинячі ребра — 1,5 кг
  • Соєвий соус — 5 столових ложок
  • Часник — 3 зубчики
  • Цукор (можна замінити медом) — 1 столова ложка
  • Сіль — 1 чайна ложка (або за смаком)
  • гірчиця — 1 столова ложка
  • Кетчуп — 2 столові ложки
  • Рослинне масло — 3 столові ложки

Приготування:

1. У глибоку миску влийте соєвий соус. Додайте туди подрібнений часник, цукор, сіль, гірчицю, кетчуп і рослинне масло. Все як слід перемішайте до однорідної суміші.

2. Чисті реберця нарізати порційними шматками і покладіть в миску з соусом. Гарненько розмішайте, щоб кожен шматочок їм покрився. Накрийте харчової плівкою і відправте в холодильник маринуватися мінімум на 2 години.

Цікаве:  Помідори по-корейськи на зиму — найкращі рецепти в банках

3. Мариновані м’ясні шматки покладіть в пакет для запікання (рукав) і зробіть у ньому кілька проколів чим-небудь гострим. Покладіть на деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

4. Після цього вийміть реберця з пакету і просто перекладіть їх на деко. Вилийте туди ж сік, що виділився, і змастіть кожен шматочок залишилися після маринування соусом.

5. Збільшіть температуру в духовці до 200 градусів і відправте туди деко з м’ясом ще на 25 хвилин. Потім подавайте до столу ці красиві і соковиті реберця.

Ось і все на сьогодні. Вибирайте потрібний вам рецепт приготування незрівнянних свинячих реберець. Хоча, я рекомендую спробувати кожен запропонований варіант, так як всі вони мають свою «родзинку».

Приємного вам апетиту! Поки!