Запечені свинячі реберця в фользі

Ще один чудовий рецепт, завдяки якому ваші реберця виходять дуже смачними і ароматними. Вони будуть соковитими і м’якими всередині, вкриті рум’яною скоринкою зовні.

Інгредієнти:

  • Свинячі реберця — 1 кг
  • Коричневий цукор — 2-3 чайні ложки
  • Паприка мелена — 3 чайні ложки
  • Сушений часник — 1-2 чайних ложки
  • Сіль, перець — за смаком
  • Соус барбекю (можна взяти кетчуп або інший улюблений соус)

Приготування:

1. Реберця вимийте і обсушіть паперовим рушником. Потім обсипте їх коричневим цукром, паприкою, сушеним часником, сіллю і перцем. Гарненько втирайте цю суміш у м’ясні шматки і відразу ж викладіть їх у форму для запікання, покриту фольгою.

Цікаве:  Рулет з лаваша і 5 смачних варіантів начинок

2. Зверху форму теж накрийте фольгою і відправте запікати м’ясо в розігріту до 180 градусів. Запікайте його 2 години. Потім витягніть, зніміть верхню фольгу і змажте шматки соусом барбекю (можна взяти будь-який інший соус, який подобається). А тим часом в духовці додайте температуру до 200 градусів.

3. Далі знову відправте реберця в духовку і запікайте ще 10-15 хвилин, вже не накриваючи їх. Вони за цей час мають добре підрум’яниться. Ну а після вже можна перекласти на сервірувальну тарілку і пригощатися.