Простий і смачний рецепт свинячих реберець в духовці

Дуже рекомендую вам спробувати цей рецепт. Запечені свинячі реберця по-канадськи виходять настільки смачними, що ніхто не зможе від них відмовитися. Поки вони готуються, то аромат стоїть такий, що просто слинки течуть. Докладний опис їх приготування ви побачите у відео-ролику.

Інгредієнти:

  • Свинячі ребра — 800 гр
  • Яблучне пюре — 80 гр
  • Кетчуп — 80 гр
  • Сухий часник — 0,5 чайної ложки
  • Паприка подкопченная — 1 чайна ложка
  • Чорний мелений перець — 0,5 чайної ложки
  • Соєвий соус — 2-3 столові ложки
  • Сік половини лимона
  • Цукор коричневий — 3 столові ложки
  • Мелена кориця — 0,5 чайної ложки
  • Сіль — 1 чайна ложка
Цікаве:  Фарширований перець з незвичайною начинкою. Мій авторський рецепт

Приготовлені таким чином реберця прикрасять не тільки ваш повсякденний стіл, але і на свято їх подати буде не соромно. Гості швидко оцінять їх смак і захочуть спробувати ще.