Шашлички з курячих сердець на сковороді (відео)

Дуже незвичайне і смачне гаряче блюдо на будь-яке застілля. Автор цього ролика пропонує замаринувати сердечка в соєво-медовому соусі і підсмажити на сковороді, на шпажках. Такий спосіб сподобається тим, хто любить страви з підсмаженою скоринкою.

Склад:

  • курячі сердечка — 800 гр.
  • рідкий мед — 1 ст. л.
  • соєвий соус — 50 мл
  • приправи за смаком
  • часник — 4 зубчики
  • кунжутне насіння для подачі

Детальніше дізнаєтеся з відеоролика.

Як готувати курячі сердечка в электрошашлычнице

Якщо у вас є електрогриль, то ні яка негода вам не страшна! Адже пікнік можна запланувати в будь-який час року, коли захочеться. А найперше, хочеться познайомити вас з чудовим медовим маринадом.

Цікаве:  Салати з огірків і перцю на зиму - 6 рецептів приготування, просто пальчики оближеш

Список необхідних продуктів:

  • сердечка свіжі — 700 гр.
  • приправа каррі — 0,5 ч. л.
  • чорний мелений перчик — 1 ч. л.
  • соєвий соус — 80 мл
  • свіжий подрібнений імбир — 2 ст. л.
  • часник — 3-5 зубчиків
  • солодка мелена паприка — 1 ч. л.
  • мед рідкий (якщо густий, можна підігріти) — 2 ч. л.
  • сік з одного лимона або 2 ч. л. яблучного оцту
  • гострий перець — 0,5 ч. л.