Помідори на зиму у власному соку без стерилізації, рецепт – пальчики оближеш

Інгредієнти:

  • 1 літр томатного соку
  • Сіль 1 стіл. лож.
  • Цукор 1 стіл. лож.

Приготування:

Великі помідори пропускаємо через соковижималку.

Томатний сік ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.

В стерилізовану банку викладаємо помідори середніх розмірів.

Додаємо за смаком гвоздику, коріандр, 1 лавровий лист.

Цікаве:  Машхурда по-узбецьки - рецепт узбецького супу в домашніх умовах

Заливаємо окропом, накриваємо стерилізованої кришкою і зливаємо через 20 хвилин.

У сік додаємо сіль, цукор, розмішуємо до повного розчинення.

Заливаємо банку киплячим томатним соком.

Закатуємо кришкою, перевертаємо, закутуємо в теплу тканину і залишаємо до повного охолодження.

Як приготувати помідори на зиму по-корейськи