Приготування:

Помідори промиваємо і розрізаємо на дві частини.

Цибулю нарізаємо на тонкі кільця.

На дно стерилізований банки викладаємо дві гілочки кропу, дві горошини перцю.

Викладаємо шар цибулі.

Зрізом вниз викладаємо шар помідорів і так чергуючи з цибулею поки не наповниться вся банку.

Желатин заливаємо невеликою кількістю води, розмішуємо і залишаємо для набухання.

У каструлю наливаємо води, додаємо цукор, сіль, розмішуємо.

Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння.

Цікаве:  Баклажани — страва з баклажанної ікри з червоною рибою

В маринад додаємо желатин, розмішуємо до повного розчинення.

Додаємо оцет і знімаємо з вогню.

Заливаємо в заготівлі гарячий маринад.

У велику ємність, проклавши дно рушником, виставляємо банки, накриваємо стерилізованими кришками.

Наливаємо води в ємність і ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, з моменту закипання стерилізуємо 10 хвилин.

Щільно закручуємо кришки, перевертаємо і залишаємо до повного охолодження.

Перед вживанням баночку з помідорами ставимо на 30 хвилин у холодильник.