Приготування:

 

  • Помідори помити, просушити, розрізати на чотири частини.
  • Викласти щільніше в стерилізовані банки, пересипаючи часточками часнику.
  • Воду поставити на вогонь, додати сіль, цукор, оцет, довести до кипіння.
  • Банки залити киплячою процідженої заливкою, прикрити стерилізованими кришками.
  • У велику ємність з киплячою водою, дно попередньо прокласти рушником, виставити банки.
  • Стерилізувати 10 хвилин, закатати, укутати в теплу тканину, перевернути і залишити остигати.
Цікаве:  Апетитний салат зі свіжою капустою, редькою і огірком: просто, швидко і смачно

 

Рецепт приготування помідорів на зиму з желатином

Інгредієнти:

  • 500-600 грам помідорів
  • 2 цибулини
  • 1 пучок кропу
  • 10 горошин чорного перцю
  • 1/2 літра води
  • 1 стіл. лож. цукру
  • 1 стіл. лож. солі
  • 3 стіл. лож. оцту 9%
  • 1,5 стіл. лож. желатину