Інгредієнти:

  • 1 кг помідорів
  • 2 солодких перцю
  • 4-5 зуб. часнику
  • 1 гіркий перець
  • 1 стіл. лож. солі
  • 2 стіл. лож. цукру
  • 50 мл соняшникової олії
  • 2 стіл. лож. оцту 9%
  • зелень

Приготування:

 

  • Зелень помити і дрібно порубати.
  • Перці помити, очистити від насіння, часник очистити і все подрібнити в блендері.
  • Все перемішати.
  • Додати сіль, оцет, олію, цукор.
  • Помідори помити, розрізати навпіл.
  • В стерилізовану банку викласти помідори шаром.
  • Зверху на них викласти шар заправки.
  • Так чергуємо томати з заправкою банку поки не заповниться.
  • Закриваємо стерилізованої кришкою, перевертаємо і залишаємо в холодильнику 8 годин, можна на 1 добу.
  • Зберігати такі заготовки тільки в холодильнику.
Цікаве:  Як приготувати курячі крильця — домашні рецепти найсмачніших курячих крил

 

Дуже смачні помідори на зиму з гірчицею, часником і хріном