Для тих хто гідно оцінив заготівлю огірків по-корейськи на зиму, розглянемо варіант швидкого приготування цієї чудової закуски. Ця відмінна альтернатива малосольних огірочків відмінно підійде як до шашликів, так і до картоплі.

Своїм ошатним і яскравим виглядом закуска легко прикрасить святковий стіл і підніме настрій. Дуже приємно похрумтіти їй за сімейною вечерею. Якщо ви ще не пробували, зараз саме час почати готувати і радувати родину смачною закускою. Можна почати з маленьких порцій. Потім вибрати свій рецептик.

Гострі огірки по корейськи з морквою швидкого приготування

Якщо ви збираєтеся на пікнік, не забудьте зробити відмінну закуску, яка прикрасить собою будь-який стіл. Салат робиться легко і просто. А з’їдається ще швидше і просять ще. Можна його готувати хоч кожен день.

Інгредієнти:

  • 500 гр. огірків
  • 2-3 зубчики часнику
  • 1 морква
  • зелень кропу
  • 1-2 ст. л. рослинного масла
  • 1 ч. л. приправа по корейськи
  • 2 ст. л. оцет (яблучний) 6%
  • 2 ч. л. кунжутного насіння
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 0, 5 ч. л. червоного меленого перцю

Спосіб приготування:

Зеленці гарненько промиваємо. Нарізаємо на кілька частин вздовж і ще поперек навпіл. Складаємо в зручну чашу. Посипаємо їх сіллю. Перемішати їх і відставимо убік.

Оранжевий коренеплід промиваємо, очищаємо і натираємо на тертці по –корейськи. Виходить гарна нарізка довгою соломкою.

Якщо у вас її немає. Скористайтеся звичайною великої. Смак від цього не постраждає. Кількість теж можете брати будь-яку на свій розсуд. Далі готуємо заправку для салату. Беремо кунжутне насіння. Будемо його смажити до золотистого кольору на сухій сковороді.

Потім пересипаємо його в миску. До нього йдіть цукор, червоний мелений перець і приправу. Вливаємо соєвий соус, оцет, рослинна олія. Видавлюємо туди часник. Все добре перемішуємо.

Далі сік, який дали зеленці, зіллємо через сито і вип’ємо. Потім перекладаємо їх у глибоку миску. Закидаємо до них терту моркву. Подрібнюємо кріп і відправляємо до овочів.

Вливаємо до них маринад. Все добре перемішуємо. Накриваємо кришкою або харчовою плівкою. Ставимо закуску в холодильник на 1 годину. Після цього можна дегустувати. Відмінне частування відлітає зі столу відразу. Приємного апетиту.

Огірки по корейськи швидкого приготування з соєвим соусом за 2 години

Дуже смачний і всіма улюблений корейський салат. Цей рецепт можна назвати паличкою виручалочкою або стравою на швидку руку. Так як буде готовий через 120 хвилин. За цей час закуска просочиться смаком і ароматом соєвого соусу, а також цибулею і часником. Повірте, полетить зі столу дуже швидко, так як за вуха нікого не відтягнеш.

Інгредієнти:

  • 500 г свіжих огірків
  • 50 р. ріпчастої цибулі
  • 2 зуб. часнику
  • ½ Ч. л. солі
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. оцту
  • гострий перець чилі за смаком
  • масло рослинне по смаку

Спосіб приготування:

Промиваємо плоди. Потім нарізаємо кружальцями фігурним ножем (можна часточками) шириною 3-4 мм. Складаємо їх в глибокій мисці.

Цибулю нарізаємо тоненькою соломкою (півкільцями). Розбираємо їх на пір’ячко і відправляємо в загальну ємність.

Часник розчавити площиною ножа, потім подрібнюємо. Перекладаємо до овочів. Додаємо всі інші компоненти за рецептом.

Салат гарненько перемішуємо. Ставимо на 60 хвилин у холодильник. Таке блюдо зазвичай роблять без масла, але це на любителя. Потім подавати до столу. Приємного апетиту.

Огірки по-корейськи з кунжутом і соєвим соусом швидко і смачно, рецепт підкорює відразу

Такий колоритний салат прикрасить будь-який святковий стіл. Ця гарна закуска ще й дуже смачна і ароматна. Піде такий закусон в одну мить. Бажано використовувати солодкий перець червоного кольору. В цьому випадку виходить різнобарвне блюдо.

Інгредієнти:

  • 700 р. морква
  • 800 р. огірки
  • 1 лимон
  • 1 болгарський перець
  • 1 лимон
  • 2 ст. л. насіння кунжуту
  • 1 ч. л. перець гострий
  • сіль за смаком
  • ½ Ч. л. коріандр мелений
  • 3 ст. л цукру
  • 2-3 зубчики часнику
  • сіль за смаком
  • зелень петрушки, кропу, кінзи
  • 100 р. олії
  • 2 ст. л. соєвого соусу

Спосіб приготування:

Чисті зеленці нарізаємо шматочками і навпіл (поперек). Потім їх солимо за смаком. Але без фанатизму. Залишаємо їх постояти хвилин 30. Вони повинні постояти і добре віддати рідина. Відкидаємо їх на сито і даємо стекти соку. Переміщаємо їх в салатник. Поливаємо їх соусом. Даємо 5 хвилин постояти.

Оранжевий плід промиваємо, очищаємо і натираємо на корейській тертці (але можна на звичайній). Додаємо в неї сіль, цукор. Добре перемішуємо. Залишаємо постояти, щоб вона дала сік і стала м’якше.

Потім всипаємо в неї мелений перець червоний і коріандр мелений. Нарізаємо соломкою чистий солодкий перець. І укладаємо його під моркву. Зробіть правильно.

Далі розігріємо гарненько масло на сковороді. Виллємо його на спеції в моркву.

Витиснемо сік лимона. Виливаємо його в овочеву суміш. Якщо немає лимона, можна взяти оцет. Але це вже на ваш смак.

Викладаємо огірки в овочеву масу. Посипаємо кунжутом і листочками кінзи. Все добре перемішуємо. Насіння можна посмажити до золотистого кольору на сухій сковороді. Даємо настоятися дуже смачного частування протягом 60 хвилин. Приємного апетиту.

Корейська закуска з огірків Кімчі—смачний і швидкий салат

Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей, тоді цей рецепт для вас. Готується дуже швидко і легко. З приготуванням впорається будь-який початківець кухар. Гостра і ароматна закуска просто бомба, мову можна проковтнути.

 Інгредієнти:

  • Огірки 0,5 кг
  • Морква 1 шт
  • Цибуля 1 шт
  • Часник 2 зубчики
  • Олію раст. 2 ст. л
  • Соус соєвий 2 ст. л
  • Паприка 0,5 ст. л
  • Перець червоний мелений 1/3 ч. л
  • Кунжут смажений 0,5 ст. л
  • Кінза
  • Сіль

Спосіб приготування:

Починаємо роботу з підготовки овочів. Промиваємо зеленці. Лук очищаємо і споліскують. Потім зелені плоди розрізах хрест на хрест але не до кінця. Добре посолити зверху і всередині. Даємо полежати хвилин 20. Починаємо роботу з підготовки овочів. Промиваємо зеленці. Лук очищаємо і споліскують. Оранжевий плід очищаємо від шкірки. Натремо його на спеціальній тертці. Лук наріжемо тонкими півкільцями. Подрібнити зелень. Часник пропускаємо через прес. Всі відправимо до морквині.

Додамо кунжут, приправи, соус, олія. Все перемішуємо.

Далі беремося за зелені плоди. Їх промиваємо під краном, видаляємо зайву сіль. Потім начиняє їх нашій заправкою з допомогою ложки.

Даємо настоятися хвилин 30. Гостра закуска по-корейськи готова. Приємного апетиту.

Швидкі огірки по корейськи – найсмачніший рецепт

Рекомендую спробувати приготувати салат з огірками по-корейськи без м’яса. Але тим хто хоче з м’ясом, для вас в скарбничці є і такий варіант нижче. Тут будемо обсмажувати цибулю, солодкий перець. Для отримання гострих страв можна додати засмажку гостренький «Чилі».

Інгредієнти:

  • 1 кг. огірків свіжих
  • 1 ч. л солі з гіркою
  • 150 г. цибулі ріпчастої
  • 100 р. червоного болгарського перцю
  • 100 мл рослинного масла

Для заливки в огірки:

  • 1 шт. червоного перцю Чилі (за бажанням)
  • 1,5 ч. л. паприки для кольору
  • 2 ч. л меленого коріандру
  • 1/2 ч. л. червоного меленого гострого перцю (або за смаком)
  • 2 ч. л насіння кунжуту
  • 3 зубчики часнику
  • 3 ч. л. цукор
  • 1/2 ч. л. чорного меленого перцю
  • 50 р. зелень кінзи
  • 3 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ч. л оцту 70%

Спосіб приготування:

Чисті зеленці розрізаємо на невеликі брусочки. До речі попки у них відрізаємо. Перекладаємо їх у зручний блюдо. Солимо і перемішуємо.

Залишаємо на 20-30 хвилин постояти, щоб вони дали сік. Потім зливаємо з них рідина. Закидаємо в них паприку і всі інші компоненти за рецептом.

Цибулю шаткуємо на маленькі шматочки.

Червоний перець подрібнюємо тонкою соломкою.

Цікаве:  Зелені помідори на зиму – найбільш прості і смачні рецепти

Далі беремо сковороду. Вливаємо в неї олію. Перекладаємо в неї цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору. Кидаємо до нього перець солодкий. Продовжуємо смажити на середньому вогні ще 2-3 хвилини.

Для любителів гострих страв – додайте гіркий стручок і посмажте. Далі підготовлену заправку відправляємо зелених плодах.

Дуже добре перемішуємо. Накриваємо гнітом і залишаємо так стояти 2 години. Огірки по – корейськи готові. Приємного апетиту.

Огірки по-корейськи з соєвим соусом і морквою

Ви робили такий салат? Рекомендую не пропускати це рецепт. У цьому рецепті присутній морква, зелений лук. Виходить дуже гарний колір закуски. Обов’язково додаємо соєвий соус. Без цієї смакової добавки ми не зможемо обійтися. Може прикрасити собою святковий стіл. А також не соромно подати до столу на День Народження.

Інгредієнти:

  • Огірки — 6 шт
  • Часник — 5 зубчиків
  • Морква — 1 шт
  • Соєвий соус — 2 ст. л.
  • Зелена цибуля
  • Рослинна олія — 50 мл
  • Паприка мелена копчену) — 1 ст. л.
  • Оцет 9% — 1 ст. л.
  • Сіль — за смаком
  • Перець чилі — за смаком

Спосіб приготування:

Промиваємо в першу чергу всі продукти. Зеленці нарізаємо спочатку навпіл, а потім уздовж на тонкі смужки або бруски. Попередньо обріжемо кінчики у них з двох сторін.

Оранжевий овоч натираємо на спеціальній тертці. Зелень цибулі ріжемо довгою соломкою. Часник також подрібнюємо. Всі овочі складаємо разом в одну зручну ємність.

Окремо в сотейнику розігріваємо рослинне масло. Закидаємо до неї паприку, нарізаний гострий перець.

Кип’ятимо 2 хвилинки. Гарячий соус виливаємо в овочеву суміш.

Додаємо туди ж соєвий соус, оцет, сіль за смаком. Закуску добре перемішуємо.

Закриваємо кришкою або харчовою плівкою. Ставимо тару з вмістом на 2 години в холодильник. Після чого подаємо закуску до столу. Приємного апетиту.

Огірки по корейськи швидко і смачно з кунжутом—підкорює відразу

Дуже простий, але в теж час дуже красивий і ароматний салат. Рекомендую взяти на замітку. Насіння кунжуту надають пікантний смак. Ніхто не залишиться байдужим до такої закусочке.

Інгредієнти:

  • 500 гр. огірків
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. яблучного оцту
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 40 р. кунжуту
  • 2 зубчики часнику
  • 0, 5 ч. л. солі

Спосіб приготування:

Нарізаємо чисті зеленці часточками. Якщо великі екземпляри, ще навпіл. Складаємо їх в зручну чашку. Додаємо сіль, соус, оцет. Все перемішуємо.

Беремо сковороду. Наливаємо в неї масло. Висипаємо в неї кунжутне насіння.

Підсмажуємо при постійному помішуванні на слабкому вогні не більше хвилини. Потім гаряче насіння з маслом пересипаємо до овочів. Додаємо подрібнений часник.

Масу перемішуємо. Закриваємо блюдо кришкою або плівкою. Прибираємо в холодильник. Даємо настоятися хвилин 20-30. Салат по-корейськи готовий до вживання. Приємного апетиту.

Малосольні огірки по корейськи швидкого приготування

Якщо у вас залишилися малосольні зеленці. Зробіть ще одну дуже смачну закуску. Робиться дуже просто і швидко. Нарізаємо їх кільцями. Додаємо смакові добавки. Виходить оригінальний салат з пікантним смаком. Гостроту страви додасть гіркий перець. Його ви беріть за своїм бажанням.

Інгредієнти:

  • 500 р. малосольних огірків
  • 2-3 зуб. часнику
  • 2 головки цибулі
  • ½ Ч. л. оцтової есенції
  • 1 ч. л. соєвого соусу
  • сіль (за смаком)
  • 3 ч. л. соняшникової олії (без запаху)
  • 1 ч. л. цукру
  • червоний гіркий перець (стручком)
  • спеції (паприка, чорний перець, гіркий перець, коріандр)

Спосіб приготування:

Плоди розрізаємо навпіл. Потім нарізаємо півкільцями шириною 2-3 мм. Дуже дрібно шаткуємо цибулю.

Всю нарізку перемішуємо в зручній мисці. Гіркий перець ріжемо невеликими кубиками за бажанням.

Далі додаємо в масу всі компоненти за рецептом.

Потім перемішуємо.Закриваємо тару з вмістом плівкою або кришкою. Даємо постояти 30-60 хвилин. Після цього можна подавати до столу. Закуска з малосольними огірками по-корейськи готова. Такий салат дуже підійде до будь гарячих страв. Приємного апетиту.

Салат з огірків «По-корейськи» з м’ясом — найсмачніший рецепт з покроковим описом і фото

Закуска виходить дуже смачною і ситною. Готується вона з яловичиною, але можна брати будь-яке інше м’ясо. Такий салатик оцінять ваші рідні. І піде він на ура.

А тепер салат для справжніх чоловіків. Смачний і поживний, з м’ясом і болгарським перцем. З усіх салатів я б обрав саме цей. Жінки, я просто рекомендую вам зробити його і порадувати своїх чоловіків. Влаштуйте їм свято.

Інгредієнти:

  • 200 г яловичини
  • цибуля
  • огірок
  • морква
  • часник
  • гострий перець
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. оцту
  • зелень кропу

Спосіб приготування:

Крок 1. Зеленці промиваємо й обсушуємо. Розрізаємо на кілька невеликих частин. Так, щоб було зручно їм пригощатися. Складаємо їх в окрему миску. Потім їх солимо і залишаємо хвилин на 30 постояти, щоб вони пустили сік.

Крок 2. Промите м’ясо бажано злегка підморозити, так його легше обробляти на невеликі пластинки. Шаткуємо цибулю і болгарський перець тонкою соломкою.

Крок 3. Морква перетираємо на корейській тертці. Подрібнюємо часник і гіркий перчик. З останнього компонента видаляємо насіння. Але якщо ви любитель дуже гострих страв, їх можна залишити.

Крок 4. Далі будемо все обсмажують в рослинному маслі на розігрітій сковороді. Спочатку шматочки м’яса.

Крок 5. Вливаємо туди ж соєвий соус. Закрити посудину кришкою і тушкуємо вміст 15-20 хвилин. Потім додаємо решту нарізку по черзі не всю відразу, а з проміжками 2-3 хвилини. Часник в останню чергу. Перемішуємо все.

Крок 6. Продовжуємо обсмажувати 5 хвилин. Далі вимикаємо вогонь. Вливаємо в суміш оцет. Масу добре перевернемо. Залишаємо піджарку остигати. Ми ж тим часом беремо огірки і видаляємо з них рідина. Можна відкинути їх друшляк або віджати руками.

Крок 7. Потім змішуємо смачну і ароматну заправку і зелені плоди разом. Висипаємо в заготовку подрібнену зелень будь-яку, яку ви любите. Все дуже добре перемішуємо. Даємо закуски постояти протягом 30 хвилин під плівкою. Закуска по-корейськи з огірками і м’ясом готова. Приємного апетиту.

Смачний салат зі смаженими огірками по корейськи і кунжутом

Знала, що можна смажити огірки. Це смачно, пробувала. Салат виходить з пікантним гоструватим смаком. Зробіть таку закуску. Гостроту регулюйте самі. І вам будуть аплодувати і хвалити хазяєчку.

Інгредієнти:

  • 2 огірка
  • 1 ч. л. насіння кунжуту
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 1 зубчик часнику
  • 0, 5 ч. л. перець червоний (мелений)
  • 1 ч. л. гірчиці

Спосіб приготування:

Передмова, як завжди починається з підготовки зеленцов до роботи. Ми їх миємо, обсушуємо. Потім нарізаємо тонкими брусочками (соломкою).

Далі наливаємо на сковорідку рослинне масло. Розігріваємо її і викладаємо в неї порізані плоди. Потім очищений часник пропускаємо через прес. Закидаємо його туди ж. Підсолимо.

Додаємо горчичке. Вливаємо соус і кунжут. Далі все дуже швидко і ретельно перемішуємо.

Процес смаження триває не більше 3-5 хвилин. Викладаємо масу в миску. Накриваємо кришкою або плівкою. Даємо йому охолонути і настоятися. Салат по-корейськи готовий. Обов’язково спробуйте на смак і відрегулюйте за своїм бажанням. Приємного апетиту.

Огірки по-корейськи швидкого приготування на зиму з приправою для корейської моркви

Такий салатик можна відразу подавати до столу, але у нас інша задача, закрити на зиму. А в холодну пору року відкриємо заготовочку і похрустим гострою і смачною закускою. Для цього ми готуємо склотару. Як це зробити, дивіться тут.

Інгредієнти:

  • 2 кг. огірків
  • 500 р. морква
  • 50 г сіль
  • 100 р. цукор
  • 70-100 р. оцет
  • приправа для корейської моркви
  • 100-150 г олія
  • 1 головка часнику

Спосіб приготування:

Як завжди, починаємо з підготовчих робіт. Овочі миємо. Потім зеленці нарізаємо на кружечки (не занадто тонкі) 4-5 мм. Складаємо їх відразу в широкий і глибокий таз.

Також чинимо з очищеної морквою. Можна натерти на спеціальній тертці. Але гарніше буде виглядати, коли овочі однаковою нарізки. Потім закидаємо її зелених колечка.

Очищений часник відправляємо в блендер (комбайн).

Потім його подрібнюємо і перекладаємо в овочеву масу.

Додаємо всі інші компоненти за рецептом. З сіллю обережніше. Краще солити поступово і обов’язково пробувати на смак. Все перемішуємо. Пробуємо на смак. При необхідності регулюйте за своїм бажанням. Даємо суміші настоятися 5-6 годин. За цей час з’явиться сік і овочі промаринуются.

Заповнюємо чисті балони ароматною закускою. Потім заливаємо смачним розсолом.

Накриваємо чистими металевими кришками. Ставимо стерилізувати: 1 літрові банки — 20 хвилин, 0, 7 л — 15 хвилин після закипання рідини в каструлі.

Після цього, акуратно дістаємо гарячу тару з салатами і герметично закриваємо кришками. Перевертаємо догори дном. Залишаємо так стояти до повного охолодження. Що не увійшло в баночки, можна продегустувати. Закуску можна зберігати в квартирі в темному місці, подалі від опалювальних приладів.

Важливо! Якщо ви зберігаєте вдома, перед вживанням бажано поставити в холод.

Приємного апетиту.

Добірку огірків по корейськи швидкого приготування на цьому закінчую. Постаралася розглянути і познайомити вас із самими смачними рецептами. Готуйте із задоволенням і радуйте себе і своїх близьких.