Пиріг з капустою і фаршем

Список необхідних інгредієнтів:

Для тіста:

  • Борошно пшеничне – 450 гр;
  • Вершкове масло – 100 гр;
  • Яйця курячі – 2 шт;
  • Сметана – 200 гр;
  • Сіль – 0.5 ч. л;
  • Розпушувач – 1,5 ч. л

Для начинки:

  • Капуста – 300 гр;
  • Фарш – 300 гр;
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт;
  • Сіль, перець – за смаком.

Як приготувати пиріг з капусти з фаршем:

1. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинному маслі близько 5-ти хвилин.

2. Невеликими шматочками, додаємо фарш і обсмажуємо ще близько 5-7 хвилин.

3. Капусту дрібно шаткуємо і обминаємо руками. Потім викладаємо в сковороду до фаршу. Смажимо на середньому вогні до готовності.

4. У мисці з’єднуємо одне яйце, м’яке вершкове масло, сметану і сіль. Добре перемішуємо до однорідності.

Цікаве:  Варення з ревеню — 6 рецептів приготування на зиму

5. Борошно з’єднайте з розпушувачем, просіваємо і невеликими частинами вводимо в миску до решти інгредієнтів.

6. Вимішуємо м’яке, еластичне тісто, воно не повинно липнути до рук. Ділимо тісто на дві частини, одна повинна бути трохи більше іншої.

7. Більшу частину тіста розкачуємо до необхідного розміру. Орієнтуємося на свою форму, повинно вистачити на дно і боки.

8. Викладаємо начинку і вирівнюємо поверхню. Другу частину тіста розкачуємо і накриваємо пиріг.

9. Змащуємо поверхню пирога збитим яйцем і відправляємо в розігріту до 180° духовку на 30-35 хвилин. Приємного апетиту!

Фарш можна замінити на дрібно нарізані м’ясо, шинку, грудинку або будь-м’ясний продукт