Сьогодні пропоную приготувати фаршировані човники фаршем в духовці. Влітку, коли всі овочі у вільному доступі, просто злочин не готувати цю страву. Потрібно поповнювати організм вітамінами, а рецепти нижче допоможуть приготувати смачне блюдо на обід або вечерю. Такі овочеві човники наминали за обидві щоки навіть ті, хто на дух кабачки не переносить — перевірено, ще й добавки попросять!
Начинку можна готувати всіляку, сьогодні розглянемо рецепти з фаршем. Виходить дуже смачно і ситно. Якщо готувати начинку з не жирного фаршу, а в якості соусу використовувати сметану або натуральний йогурт — то отримаємо дієтичне блюдо з низькою калорійністю.
Кабачкові човники в гарячому вигляді можна подавати до столу як основне блюдо, в холодному вигляді можна подати до чого-небудь більш ситного.
Обов’язково приготуйте це літній, соковите і ароматне страва!