У нас сьогодні рулет з лаваша, начинки які роблять його дуже смачним, приємним на смак. Комбінацій подібних рецептів багато, а я вирішив викласти найпоширеніші. Як розумієте, нічого складного в процесі немає. Підготувати інгредієнти, загорнути в лаваш. Якщо готуєте його в якості холодної закуски, то ставимо на годинку в холодильник, щоб рулет наситився.

Можна також приготувати як гарячу закуску, легко запекти його цілком у духовці, відмінно підходять м’ясні начинки. Ще простіше і швидше нарізати і обсмажити на сковороді. До речі начиняти такі рулетики можна не тільки овочами, зеленню, фаршем, м’ясом птиці, також для різноманітності можна використовувати фрукти, різні соуси. Тоді вийде дуже смачно і готувати такі перекуси ніколи не набридне.

Цікаве:  Імбир з лимоном і медом — рецепти для імунітету

Ну що ж, пора переходити до рецептів таких рулетів.