Вітаю вас, дорогі мої! Сьогодні приготуємо з вами дуже смачне і корисне друге блюдо — кабачкове рагу з м’ясом. Якщо ви цінитель овочевих страв, рекомендую спробувати рагу з баклажанів.

Для цього рецепта я брала молоді кабачки з тонкою шкіркою, які тільки-тільки з’явилися на прилавках магазинів. Крім того, купувала заморожену овочеву суміш з картоплі, моркви, томатів, цибулі, брокколі, стручкової квасолі і кукурудзи. Ви ж можете брати на свій смак, а можете самостійно підготувати трохи улюблених овочів для цього рагу.

Те ж саме стосується і м’яса. Я в своєму рецепті використовувала яловичину. Але ви можете замість неї взяти курку, свинину або індичку. Приємного вам кулінарної творчості!

Як приготувати кабачкове рагу з м’ясом в мультиварці?

Таке овочеве блюдо виходить дуже смачним, ніжним, ситним і корисним. Дітки були в захваті! Якщо води додати, як у мене, то вийде якась подоба густого кабачкового супу. Перед подачею на стіл можна додати в рагу сметану або улюблений соус, а також спеції.

Цікаве:  Кетчуп на зиму — кращі рецепти в домашніх умовах

Інгредієнти:

  • Вода — 1 літр
  • Кабачки — 4 шт.
  • Овочева суміш заморожена — 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста — 1-2 шт.
  • Яловичина — 300 гр.
  • Зелень (кріп, цибуля, петрушка) — за смаком
  • Сіль, спеції — за смаком

Спосіб приготування по етапах:

Крок 1. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння, миємо й нарізаємо дрібно або півкільцями — як вам подобається.

Крок 2. Кабачки очистити від шкірки, споліскують і нарізаємо кубиком.

Крок 3. У чашу мультиварки до цибулі і кабачків додаємо заморожену овочеву суміш.

Крок 4. Вливаємо воду, кладемо зелень і сіль за смаком.

Крок 5. М’ясо нарізаємо кубиком, додаємо в рагу, закриваємо каструлю і встановлюємо режим «Гасіння» на 2,5 години.

Дуже смачне овочеве рагу з м’ясом і кабачками готовий, приємного апетиту!

Як вам таке легке овочеве блюдо? Пишіть ваші коментарі, буду рада зворотного зв’язку від вас! Якщо стаття була для вас корисною, поділіться нею в улюбленої соціальної мережі. До нових зустрічей на блозі!