Альтанки з пічкою мангалом

Готувати їжу на вогні люблять всі — це, мабуть, саме улюблене проведення часу на дачі. Винести мангал на вулицю, розставити стільці, столи, зібрати разом сім’ю і друзів. Але ось невдача — пішов дощ, задув сильний вітер або може настирливі комахи не дають зосередитися на улюбленій справі. Можна, звичайно, подбати про тимчасове навісі, але навіщо задіяти стільки зусиль? Облаштувавши всім необхідним садову альтанку, ви завжди зможете насолодитися приготуванням на природі в хорошій компанії.

Для початку зазначимо, що альтанка повинна бути відкритого або напівзакритого типу. Рекомендується використовувати надійні матеріали, які не сильно коптяться від диму. Цегла ідеально підходить для такого не тільки за характеристиками, але і за зовнішнім виглядом.

Цікаве:  Багаторічні квіти для дачі та саду: 95 фото з назвами, догляд, вирощування

Вогнище для альтанки вибирайте самі: мангал, гриль або барбекю. У будь-якому випадку необхідно подбати про безпеку, закривши вогонь від вітру і встановивши витяжку.

Важливо правильно обладнати місце для приготування їжі. Виберіть місце для зберігання вугілля або дров, встановіть обробний стіл. Для зручності краще організувати і місця зберігання з посудом.