Чи знаєте ви, що кабачок – це продукт, який вживали в їжу ще задовго до нашої ери? Батьківщина цього овочу – спекотна Мексика. А ось російськомовні країни продукт привезли тільки в 19 столітті, але він відразу став одним з улюблених. Овоч допомагає нормалізувати роботу шлунково-кишкового тракту, вирівняти тиск, зміцнити зуби і кістки, благотворно вплинути на роботу серцево-судинної системи, нирок і печінки.

Один із самих корисних способів готування кабачка – запікання його в духовці. А доповнити овоч можна фаршем, сиром, помідорами і отримати дуже смачне блюдо на кожен день або на святковий стіл. Пропоную ознайомитися з моїми улюбленими рецептами.

Цікаве:  Помідори по-корейськи на зиму — найкращі рецепти в банках

Є чимало інших, не менш смачних рецептів з цими овочами. Чого тільки коштує дуже смачний торт, помідорно-кабачкова піца з сиром, цукіні запечені в духовці з сиром і помідорами. А любителям ароматних солінь варто придивитися до маринованою овочів миттєвого поїдання.