Смачний рецепт смаженого перцю з підливою з помідор

Можливо, вас пригощали смаженим перцем в томатній підливі. Частіше це повноцінний обід або вечерю. Але його можна з успіхом закатати на зиму. Або заморозити у морозильній камері, використовуючи звичайні пластикові контейнери.

Докладний опис процесу приготування видно на відео. Швидше натискайте на кнопку відтворення. Бажаю приємного перегляду.


Інгредіентний склад:

  • 6 перців,
  • 8 часникових зубчиків,
  • 800 г помідор,
  • 5 ст. л. рослинної олії,
  • 1 ч. л. солі,
  • 2 ч. л. цукру.

Тепер давайте підведемо підсумок і детальніше зупинимося на нюансах приготування смаженого перцю.

По-перше, даємо плодам повністю обсохнути. Інакше волога, що скупчилася на поверхні, почне стріляти, зустрівшись з розпеченим маслом.

По-друге, щоб не забруднити кухню і не обпектися готувати потрібно в глибокій сковороді і під кришкою. При цьому бажано, не перевертати кришку, коли відкриваєте сковороду. Інакше конденсат зсередини почне капати в масло і воно буде стріляти.

Цікаве:  Помідори по-корейськи швидкого приготування — найсмачніші рецепти

По-третє, краще подстрховаться і простерилізувати банки і кришки. У стерильних ємностях заготовки зберігаються довго.

По-четверте, приділіть увагу самостерилизации консервації. Для цього, закатані банки потрібно заховати «під шубу» на добу.

По-п’яте, рецепти можна урізноманітнити, якщо ввести нові добавки. Приміром, використовувати зелень, прянощі або зробити суміш з солодкого та гострого перцю.

По-шосте, Плоди потрібно добре притискати ложкою, щоб з них виходив повітря, інакше він може «підірвати» банку.

Ось і всі основні нюанси. Бажаю приємного апетиту.