Смачний рецепт смаженого перцю з підливою з помідор
Можливо, вас пригощали смаженим перцем в томатній підливі. Частіше це повноцінний обід або вечерю. Але його можна з успіхом закатати на зиму. Або заморозити у морозильній камері, використовуючи звичайні пластикові контейнери.
Докладний опис процесу приготування видно на відео. Швидше натискайте на кнопку відтворення. Бажаю приємного перегляду.
Інгредіентний склад:
- 6 перців,
- 8 часникових зубчиків,
- 800 г помідор,
- 5 ст. л. рослинної олії,
- 1 ч. л. солі,
- 2 ч. л. цукру.
Тепер давайте підведемо підсумок і детальніше зупинимося на нюансах приготування смаженого перцю.
По-перше, даємо плодам повністю обсохнути. Інакше волога, що скупчилася на поверхні, почне стріляти, зустрівшись з розпеченим маслом.
По-друге, щоб не забруднити кухню і не обпектися готувати потрібно в глибокій сковороді і під кришкою. При цьому бажано, не перевертати кришку, коли відкриваєте сковороду. Інакше конденсат зсередини почне капати в масло і воно буде стріляти.
По-третє, краще подстрховаться і простерилізувати банки і кришки. У стерильних ємностях заготовки зберігаються довго.
По-четверте, приділіть увагу самостерилизации консервації. Для цього, закатані банки потрібно заховати «під шубу» на добу.
По-п’яте, рецепти можна урізноманітнити, якщо ввести нові добавки. Приміром, використовувати зелень, прянощі або зробити суміш з солодкого та гострого перцю.
По-шосте, Плоди потрібно добре притискати ложкою, щоб з них виходив повітря, інакше він може «підірвати» банку.
Ось і всі основні нюанси. Бажаю приємного апетиту.