Тісто на манти кращий рецепт на молоці

Кухаря з великим досвідом абсолютно впевнені в тому, що тісто на манти або пельмені обов’язково має бути приготовлено будинку, а не куплене в магазині. Ми з ними в цьому питанні солідарні. І наступний простий рецепт у нас на молоці.

При належній вправності і уделенном уваги, у вас вийде незвичайне на смак тісто. Такий продукт чудово підходить не тільки до начинки з м’яса, але і з гарбузом або картоплею. Інгредієнти перед змішуванням найкраще підготувати заздалегідь. Вони повинні бути кімнатної температури.

Інгредієнти:

  • Молоко — 1 стакан;
  • Яйце — 2 штуки;
  • Борошно — 3 склянки;
  • Рослинна місце — 2 столові ложки
  • Сіль — 1 чайна ложка

Порядок дій наступний:

Крок 1. Для рецепту найкраще підходить домашнє молоко. Якщо воно покупне, то зупиніть свій вибір на марці з хорошою жирністю. На один стакан вам знадобитися пара столових ложок соняшникової олії, вливаємо його і ретельно перемішуємо.

Крок 2. В окремому посуді розбиваємо 2 яйця, підсолюємо і вилочкою збовтуємо. Після цього вливаємо молоко.

Цікаве:  Огірки по-корейськи - найсмачніший рецепт швидкого приготування

Крок 3. Просійте борошно. Якщо час дозволяє, зробіть це два рази. І починаємо потихеньку додавати частинами борошно в нашу суміш. Про кількість нічого сказано не було, тому що може піти від 2 до 3 склянок, залежно від сорту та якості продукту.

Крок 4. Поки тісто ще не густе, краще використовувати ложку. По мірі того, як воно буде ставати крутіше, доведеться докласти руки.

Крок 5. Вимішуємо 10-15 хвилин. Після того, як воно стане пружним. загорніть його в харчову плівки і дайте йому підійти протягом півгодини.

Тісто готове, і тепер з нього можна ліпити чудові манти.

Дорогі друзі,

На цьому у мене все. Сподіваюся, що стаття була корисною для вас. Пишіть в коментарях вашу думку. Якщо сподобалося діліться в соцмережах. Вам нічого не варто, а для сайту велика користь.

Спасибі вам величезне за вашу увагу. Здоров’я і вдачі вам і вашим близьким.