Відео приготування тіста на манти (пельмені, вареники) в хлібопічці
Дуже часто буває, що у господині може не бути часу або навіть просто бажання займатися приготуванням тіста. Тому я знайшов коротке відео, де в кількох хвилинах розказано як приготувати тісто на пельмені, вареники або манти.
Як зробити тісто на манти на мінералці
Готувати тісто на мінералці можна з додаванням яєць або рослинного масла. Але ми зупинимося на простому рецепті. Одним словом тільки мінеральна вода і нічого зайвого. Вибір краще зупинити на сильно газованої.
Думки з приводу температури різняться. Хтось рекомендує використовувати холодну, а хтось віддає перевагу використовувати кімнатної температури. Єдине, в чому одностайні кухаря, що відкривати пляшку найкраще саме перед тим, як будете додавати воду в тісто, щоб бульбашки газу не зникли.
Запам’ятовуємо пропорції простого рецепту:
- Борошно пшеничне — 500 грам;
- Мінеральна вода — 0,25 літра;
- Сіль — 5 грам