Вітаю гостей і читачів блогу! На минулі вихідні вирішили з дружиною відвідати батьків. А мати моя з цього приводу вирішила наліпити більше манти, бо нас було багато і ми ліпили їх у 6 рук. Звичайно багато хто знайомі з рецептами, як їх ліпити і які пропорції цього м’ясного частування.

А як бути з тестом…

Часто виходить, що звичайно вміст після приготування виходить сухим або розваленим, тому що тісто порвалося і весь витік сік.

І тому сьогодні будемо описувати всі тонкощі отримання ідеально правильного тесту для вашої кулінарної фантазії. У нашому східному блюді це вже половина успіху. Головне достоїнство цих манти — це м’ясний бульйон, який необхідно зберегти всередині.

Цікаве:  Компот із суниці на зиму в банках в домашніх умовах

Я зібрав в статті всі можливі варіанти приготування вашої борошняний основи. Сподіваюся що вам якийсь із варіантів сподобається, і ви зможете приготувати тісто, яке не буде рватися і прилипати до листами мантышницы. А хто вже спробував обов’язково діліться своїм досвідом в коментарях.