«Асорті» з болгарського перцю, огірків, помідорів і капусти

Улюблений багатьма варіант заготовок – асорті. Це коли, беруться всі овочі, що є під рукою і за один раз прибираются на зиму. До складу можуть входити і свіжа капуста, баклажани. Це на ваш розсуд. Підібрала чудовий рецепт у форматі відео і запрошую вас до перегляду.

Інгредіентний склад:

  • 2 кг капусти,
  • 2 кг помідорів,
  • 1,5 кг моркви,
  • 1,5 кг огірків,
  • 1,5 кг болгарського перцю,
  • 2 гострих перцю,
  • 30 горошин чорного перцю,
  • 6 шт. лаврового листа,
  • 500 мл рослинного масла,
  • 200 мл столового оцту 9%,
  • 150 г цукру,
  • 4 ст. л. солі.
Цікаве:  Огірки в огірках на зиму — рецепти приготування

Нагадаю, що ви можете додавати в консервацію зелень. Тільки вводити її потрібно в самому кінці приготування. Тоді залишиться гарного яскравого кольору і передасть салату свій аромат.

Дякую вам за увагу і раджу додавати статтю в закладки, щоб вчасно знайти.

Також з задоволенням ознайомлюсь з вашими коментарями. Раптом, у вас є унікальний рецепт, який ми ще не знаємо. Сміливо діліться ними з нами.

Всього вам світлого і доброго!