Відео про те, як заготовити розсольник на зиму в банках з перловкою, свіжими огірками та помідорами

Хочу ще порекомендувати один рецепт заготівлі, який стане паличкою виручалочкою взимку. Цей рецепт відрізняється від попередніх тим, що ми будемо готувати заготівлю без томатної пасти (томатного соку)з помідорами. Виходить теж дуже смачно!

Рецепт пропоную подивитися у відео-ролику, автор детально розповідає кроків, як зробити таку консервацію на зиму.

Ось такі прості рецепти, які полегшать і скоротять хазяєчці час для приготування першої страви!

На приготування цієї консервованого потрібно 2-3 години часу (з урахуванням заготовок і прибирання після приготування), пару ножів, терка, обробна дошка, каструля. Помити доведеться інвентар рівно в такій кількості. Зате потім десять разів не треба мити ніж і тертку, сковороду для приготування засмажки, витрачати на це 30-40 хвилин. Економія сил і часу очевидна.

Цікаве:  Салати з огірків на зиму — 5 найбільш смачних рецептів

З точки зору економії грошей така заготовка теж хороша. У сезон овочів продукти коштують копійки, собівартість банки розсольнику близько 20-30 рублів. Якщо купувати його готовим в магазині, він обійдеться в 2-3 рази дорожче.

Рекомендую закрити такі овочеві баночки з крупою, а взимку ви мені скажіть спасибі))