Всім привіт! Як ви вже здогадалися, на моєму столі сьогодні пшоняна каша на молоці. Хоча це страва просте, але треба дотримуватися деякі нюанси виготовлення. Наприклад, відміряти правильні пропорції крупи і молока. А так само дотримуватись час варіння. Тоді ми отримаємо потрібну консистенцію і відмінний смак знайомого всім з дитинства частування.

Ми вже готували пшоняну кашу на воді. Вона хороша для гарніру. На молоці ж вона виходить ще смачніше і звичайно, посытнее і калорійніше. Енергетична цінність на 100 гр. готового продукту становить 103 кКал. У сутності не так вже й багато, враховуючи корисність такого невибагливого сніданку.

Цікаве:  Овочеве рагу з м'ясом і кабачками в мультиварці. Мій рецепт фото

Готувати страву можна в мультиварці або в каструльці на плиті. У цій статті представлені обидва варіанти. Вибирайте який більше подобається вам і вашій родині. Пишіть в коментарях, ваша думка про рецептах. буду всім дуже вдячна!

Молочну пшоняну кашу ви приготуєте досить швидко і вона підійде як для дорослих, так і для діток. Малюкам подобається її гарний жовтенький колір. Не забудьте їм розповісти, що це улюблена страва маленьких курчат.