Привіт всім!

Продовжуємо творити закуски швидко і смачно. Хочеться поділитися рецептами приготування помідорів по-корейськи швидкого приготування. Виходить вона сама смачна і швидка. Подавати до столу можна вже через годину, але можна дати йому настоятися добу.

Салат з томатів буде гострий, але за бажанням регулюється на свій смак, можна подавати до м’яса по-французьки, шашликів, до горбуші. Плоди підійдуть не тільки стиглі, але і зелені. Без пекучого перцю і різних приправ не обійдеться це блюдо. А також овочі, як же без них — морква, болгарський перець і зелень. Вони додадуть більше смакових фарб у частування.

Всі інші нюанси читайте нижче в статті. Постараюся покроково розглянути різні варіанти з додаванням фото.

Помідори по-корейськи швидкого приготування в банку за добу (найсмачніший рецепт)

Рецепт дуже простий. Готується швидко. Виходить дуже смачним. Зелень і прянощі надають салату незвичайний пікантний смак і аромат. Перед яким не встоїть ніхто. Гостроту страви регулюйте по смаку шанувальників цієї закуски. Можна брати будь-яку зелень за бажанням (кріп, петрушка, кінза, базилік). Пропоную до роздивитися та взяти на замітку покроковий рецепт з фото помідорів по корейськи часточками.

Інгредієнти:

  • 1 кг. помідор (щільні, рожеві або червоні)
  • 500 грам солодкого болгарського перцю
  • 1 шт. гіркого перцю (за бажанням)
  • 4 зубчики часнику
  • 20 грам зелені петрушки (кінза, кріп)
  • для заправки:
  • 50 мл рослинного масла
  • 40 грам цукру
  • 50 мл яблучного оцту
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 ч. л. соєвого соусу

Спосіб приготування:

Крок 1. Починаємо з підготовчих робіт. Промиваємо все що необхідно. Потім очищаємо перці від нутрощів.

Крок 2. Очищаємо часник і посічену зелень. Потім закидаємо їх у гущавину блендера (комбайна). Подрібнюємо в кашку.

Крок 3. Закидаємо туди ж цукор, сіль, оцет, рослинна олія. Все добре перемішуємо. Чисті томати нарізаємо на часточки або кружечки.

Важливо! Плоди бажано брати м’ясисті і тверді, але не м’які.

Великі плоди на кілька частин. Дрібні— навпіл.

Крок 4. Попередньо видаляємо місце плодоніжки. Далі перекладаємо їх у скляну банку. Заливаємо їх приготовленим маринадом. Закриваємо тару з вмістом кришкою.

Крок 5. Ставимо в холодне місце на 4-7 годин. За цей час бажано ємність з закускою кілька разів струшувати для рівномірного розподілу заливки. Після закінчення часу можна приступати до дегустації. Якщо постоять добу, будуть ще смачніше, але не більше 3-5 днів. Так як вони можуть закиснути. Але вони відлетять у вас швидко. Гострий перець можна додавати за своїм смаком. Якщо ви сумніваєтеся, зробіть невелику порцію. Потім вже визначтеся з кількістю продуктів на наступні готування. Приємного апетиту.

Як приготувати помідори по-корейськи швидко і смачно на закуску

Це дуже простий і в теж час найсмачніший рецепт помідорів. Він підкорить всіх своїм смаком. Якщо ви не пробували, спробуйте і вам сподобається. Отримайте казкове задоволення, що навіть пальчики оближіть. Він підійде до будь-якої м’ясної страви і до будь-якого гарніру. А з шашлычками, просто на ура.

Інгредієнти:

  • 2 болгарських перця
  • 1 гострий перець
  • 3 зубчики часнику
  • зелень петрушки, кропу
  • 1 кг томатів
  • 30 гр. 9% оцту
  • 50 гр. рафінованої олії
  • 1 ст. л солі
  • 2 ст. л цукру
  • 0,5 ч. л меленого перцю
  • 1 ч. л. коріандру

Спосіб приготування:

Всі овочі добре промиваємо. Потім злегка обсушуємо. Далі чистимо болгарина. Видаляємо нутрощі. Нарізаємо його невеликими кубиками. Також чинимо з гострим товаришем. Викладаємо нарізку в подрібнювач (комбайн, блендер). Закидаємо до них очищений часник. Всі перемелюємо в кашку.

Зелень дрібно шаткуємо. Томати — на не великі часточки, якщо дрібні — навпіл. Змішуємо всі компоненти для соусу. В подрібнену овочеву суміш закидаємо посічену зелень і всі інгредієнти рецептом, крім томатів. Добре перемішуємо.

Далі беремо банку, в яку будемо укладати шарами нашу заготовку. На дно кладемо шар червоний продукт. Далі соус. Так будемо чергувати до заповнення ємності. Закриваємо тару з ароматною масою капроновою кришкою.

Перевертаємо її догори денцем. Встановимо під неї піддон. Прибираємо в холодильник на 3-4 години. Потім перевернемо в нормальне положення. Ще пару годинок і світовий закусон готовий.

Але чим довше помідори настоюються, тим смачніше виходять.

Можна залишити на добу. Приємного апетиту.

Смачний рецепт помідор «Мова проковтнеш»

Готується така закуска або салат швидко. Виходить такий смачний і ароматний, що можна проковтнути мова. ))Якщо вам не подобається якийсь продукт, видаліть його і створюйте свій шедевр.

Інгредієнти:

  • 1 кг томатів (щільні, невеликі)
  • 1 головка часнику
  • 2 шт. болгарського перцю
  • 1 шт. перець чилі
  • базилік
  • зелень петрушки, кропу
  • олія рослинна (без запаху)
  • оцет (9%)
  • 1 ст. л. соєвого соусу солодкий
  • 70 р. цукру
  • 20 р. солі

Спосіб приготування:

Принцип дії у всіх однаковий. Промиваємо овочі. Очистити перці від насіння і нарізаємо кубиками.

Якщо ви любитель гострих страв, у горького насіння можна залишити. Потім їх закидаємо в комбайн і подрібнюємо. Можна скористатися блендером. Але не розбиваємо до кашки.

Цікаве:  Перці з капустою на зиму: 6 рецептів приготування

Краще, щоб були дрібні шматочки. Туди ж вливаємо соус, олія, сіль, цукор, часник. Ще раз попрацюємо подрібнювачем. Зелень дрібно шаткуємо. У зручній мисці перемішуємо суміш перців і зеленку. Даємо настоятися хвилин 30. Потім чисті томати нарізаємо часточками.

Великі екземпляри на кілька частин. Дрібні навпіл. Обов’язково вирізаємо несмачну плодоніжку. Складаємо їх в зручну ємність (контейнер, скляну баночку). Заливаємо приготовленим маринадом. Акуратно перемішуємо. Перекладаємо в банку або в контейнер.

Закриваємо харчовою плівкою (кришкою). Ставимо в холодне місце на 10-12 годин.

Салат з помідорами по корейськи готовий. Подаємо до столу або насолоджуємося смачним блюдом в нишком. Жарт. Приємного апетиту.

Корейські помідори часточками швидкого приготування

Як приготувати швидкий і смачний салат з помідорів по корейськи? Ловіть простий рецепт. Давайте дивувати і радувати своїх улюблених. Блюдо виходить з пікантною кислинкою. У цьому рецепті беремо солодкий перець зелений. Заливка виходить такого ж кольору. Якщо захочете більш яскравою насиченою гами, візьміть червоний плід. На смак це ніяк не впливає.

Інгредієнти:

  • 500 р. томатів
  • перець болгарський
  • зелень петрушки, кропу (селери, коріандру)
  • 1-2 зубчики часнику (за смаком)
  • оцту
  • олія рослинна
  • 1 ч. л. цукру
  • сіль за смаком
  • будь-які приправи за бажанням

Спосіб приготування:

Як завжди спочатку підготуємо продукти. Овочі та зелень промиємо під краном. Потім злегка обсушим на серветці або відкинемо їх на друшляк. Далі подрібнюємо їх по черзі. Плоди томатів підійдуть будь-які, але не м’яті. Нарізаємо їх часточками. Складаємо в будь-яку відповідну тару (банку, пластиковий контейнер, пакет).

Далі беремо болгарський перчик. Видаляємо серцевину. Нарізаємо не дрібними шматочками. Поміщаємо його в подрібнювач (комбайн, блендер). Додаємо до нього очищений часник і всі інші компоненти за рецептом.

Перемішуємо все до однорідного стану. Якщо ви візьмете примірник зелений, то вийде зелена маса. Отриману масу виливаємо до томатів.

Закриваємо її кришкою. Для рівномірного розподілу маринаду, балон з вмістом потрясем в різні сторони. Перевертаємо тару шийкою вниз. Ставимо в холодильник на 8-10 годин. Після цього подаємо до столу. Виходить дуже смачний салат (закуска) до будь-якої м’ясної страви. Приємного апетиту

Помідори по корейськи швидкого приготування: рецепт за 5 хвилин

Така закусочка підійде для повсякденного столу, так і для свят. Всі друзі у вас будуть просити рецепт. Підійдуть великі, м’ясисті плоди. Але не м’які. Перезрілі можна з’їсти або зробити сік.

Інгредієнти:

  • 500 р. томатів
  • 1 ст. л. оцет
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. цукру
  • кріп, базилік
  • перець солодкий
  • 4 зуб. часнику
  • 4 ст. л. рослинного масла

Спосіб приготування:

Все дуже просто. Промиваємо плоди і зелень. Обсушуємо на серветках. Солодкий перчик очищаємо. Потім чисту зелень відправляємо в блендер або будь-який інший подрібнювач. Закидаємо туди ж очищений часник, болгарський овоч, олію, оцет.

Отримуємо ароматну зелену суміш. Помідори нарізаємо часточками (шматочками, кружечками). Не забуваємо вирізати місце плодоніжки. Відправляємо їх в глибоку миску.

Додаємо до них сіль, цукор за смаком і подрібнену масу. Все перемішуємо.

Закриваємо плівкою (кришкою). Даємо настоятися хвилин 40. Смачна закуска по корейськи готова. Приємного апетиту.

Салат помідори по корейськи-найсмачніший рецепт

Якщо ви вже наїлися томатів. А їх ще дуже багато. Приготуйте салат по-корейськи швидкого приготування. Тим більше, що намагаюся описувати всі рецепти покроково і прикріпляю фото. І ви точно уславитеся королевою кулінарії.

Інгредієнти:

  • 1/2 болгарських перцю
  • 1 гіркий
  • 1 кг. помідорів
  • 6 зубків часнику
  • 1/2 столова ложка солі
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 чайна ложка коріандру
  • 1 чайної ложки меленого перцю
  • 50 грам рафінованої олії
  • 30 грам 6% оцту
  • зелень (базилік, петрушка, кріп)

Спосіб приготування:

Починаємо, як завжди, з промивання овочів. Потім очищений часник разрежем на частини і закинем в чашу комбайна (блендера). Туди ж відправляємо нарізані на частини перець (солодкий і гіркий). Гострий продукт кладіть по своєму смаку. Також чинимо і з нарізаною на шматочки чисту зеленню.

Якщо ви хочете зробити страву по — гостріше, насіння можна залишити.

Додаємо в загальну масу сіль, цукор, рослинна олія і прянощі на свій смак.

Включаємо апарат. Дуже зручно.

Він попрацює, а ми можемо відпочити або зайнятися томатами. Якщо у вас великі екземпляри, нарізаємо їх на кілька частин. Дрібні навпіл. Обов’язково прибираємо плодоніжку.

Складаємо нарізку в зручну миску. Заливаємо ароматним маринадом. Гарненько перемішуємо. Закриваємо плівкою або кришкою. Залишаємо настоятися в холодному місці на добу.

Через 4-6 годин закуску перемішуємо. Обов’язково спробуйте на сіль. За необхідності коректуйте за своїм бажанням. Підійде таке частування до будь-яких м’ясних страв. Приємного апетиту.

Рецепт помідорів по корейськи — швидко і смачно

Ви ще знаєте як приготувати помідори швидко і смачно?Ось такою красою пропоную порадувати своїх рідних і близький. Дуже гарне поєднання кольорової, плюс аромат страви, не залишить нікого байдужим. Готуйте із задоволенням. Радуйте і балуйте своїх близьких смачною закускою.

Цікаве:  Суп-пюре з брокколі — рецепт приготування в домашніх умовах

Інгредієнти

  • 7-8 шт середніх томатів
  • 1 цибуля
  • зелень петрушки і кропу
  • для маринаду:
  • 1 болгарський перець
  • 1 гострий перець за бажанням
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ч. л. солі
  • 2 ч. л. цукру
  • 25 мл. рослинного масла
  • 25 мл оцту 6 %
  • чорний мелений перець

Спосіб приготування:

У чашу блендера складаємо часник, перець солодкий, сіль, цукор, олію, оцет і перемелюємо в однорідну масу.

Чисті помідори нарізаємо кружечками. Чисту зелень дрібно шаткуємо гострим ножем. Очищаємо цибулю від шкірки і нарізаємо кружечками.

Збираємо салат. Для цього кружечки помідорів перекладаємо в чашу.

На них-кільця цибулі. Солимо за смаком. Посипаємо зеленушкой і соусом. Потім знову червоні кружечки. Потім все знову повторюємо до тих пір, поки не закінчаться нарізані продукти. Зверху поливаємо також маринадом. Потім солимо, перчимо за смаком. Укладаємо в якості гніту тарілочку меншим розміром.

Закриваємо харчовою плівкою. Прибираємо шедевр в холодильник на кілька годин. Дуже смачна закуска по — корейськи готова. Приємного апетиту.

Салат помідори з морквою по корейськи «Пальчики оближеш»

Дуже смачна закуска виходить. Я просто не могла пройти повз. Прекрасне поєднання і насичений аромат смаків не залишить нікого байдужим. Спробуйте і вам сподобається. В одному блюді зустрічаються огірки, томати, моркву і зелень. Такий салат просто супер, як кажуть пальчики оближеш.

Інгредієнти:

  • 1 кг. помідорів
  • 1 кг. огірків
  • 2 шт. моркви
  • 1 головка часнику.
  • зелень
  • 3 шт. гіркого перцю
  • 3 шт. лаврового листа
  • для маринаду:
  • 1, 5 ст. л. сіль
  • 0, 5 ч. л. меленого перцю
  • 200 мл. води.
  • 2 ст. л. оцту
  • 60 мл олії соняшникової

Спосіб приготування:

Чисті основні овочі ріжемо на дві частини і викладаємо в зручний блюдо. Натираємо моркву на спеціальній тертці (для корейських страв). Перемістимо її в окрему миску. Подрібнимо очищений часник, зелень. Відправимо все до помаранчевого компоненту. Туди ж кидаємо лаврушку, перець Чилі мелений, сіль. Вливаємо оцет, олію.

Все перемішуємо. Потім додаємо до нарізаних томатів і зеленцам. Все акуратно перемішуємо.

Перекладаємо закуску в чистий балон. Закриваємо кришкою. Обов’язково кілька раз перегорнемо і злегка взболтаем, щоб сіль рівномірно розподілилася. Перевертаємо догори дном.

Можна поставити піддон. Прибираємо в холодильник на 24 години. Кілька разів потрясем. І знову поставимо на холод. Через 48 годин закуска по корейськи готова.

Гострий салат із зелених помідорів по-корейськи: найсмачніший рецепт

Це дуже красиве і в теж час смачне блюдо проситься до вас на стіл. Воно підкорить вас своїм смаком. Так що раджу не проходити повз. Тим більше в сезон зелених томатів буває багато і обов’язково треба пригоститися такою пишністю. Гострий перець додавайте по своєму смаку. Якщо ж салат будуть їсти діти, його напевно краще виключити. Хоча на Кавказі їм годують з грудного віку. Так що на смак і колір товариша немає.

Інгредієнти:

  • помідори зелені
  • морква
  • болгарський перець
  • гострий перець
  • часник
  • зелень (кріп, петрушка)
  • сіль
  • цукор
  • оцет

Спосіб приготування:

Не вказую кількість продуктів, для того щоб ви самі зробили по своєму смаку. Спочатку овочі промиваємо. Потім помаранчевий плід очищаємо від шкірки. Нарізаємо на зручні шматочки. Потім пропускаємо через м’ясорубку. Також чинимо з перцями.

Зелень дрібно шаткуємо. Можна брати будь-яку, яку ви любите. Змішуємо всі компоненти. Додаємо сіль, цукор, оцет. Все перемішуємо. Заправка готова. Обов’язково пробуємо на смак і регулюємо за своїм бажанням. Орієнтуйтеся на поїдання цієї закуски.

Далі нарізаємо томати на легкозрозумілі шматочки. Змішуємо з заправкою.

Складаємо їх в зручну ємність з кришкою і прибираємо в холодильник на добу, але краще 48-72 години. Після цього можна приступати до дегустації.

Томати Черрі по корейськи з соєвим соусом швидкого приготування

Не знаєте як приготувати? Пропоную вашій увазі дуже смачний рецепт, повз якого не можливо пройти. Надає пікантності закуски або такого салату поєднання овочів. Пікантний соус також додає свою неповторну нотку такої закуски.

Інгредієнти:

  • 500 р. черрі
  • по 10 шт. маслин і оливок
  • зелень кропу і петрушки
  • 2 ст. л. лимонного соку
  • 4 ст. л. рослинного масла
  • 1 ст. л. меду
  • соєвий соус
  • перець чорний (щіпка)
  • 3 зуб. часнику
  • 0, 5 ч. л. сушеного базиліка
  • ¼ Ч. л. солі

Спосіб приготування:

Промиваємо овочі та зелень. Потім обсушуємо на рушник. Приготуємо маринад. Для цього нам знадобиться сік цитруса. Покатаємо його по поверхні столу, помнем. Беремо глибоку миску. Вичавлюємо в неї сік фрукта. Додаємо туди ж олію, мед, соус, меленого перцю, базилік, сіль. Подрібнюємо часник і відправляємо його в маринад. Шаткуємо дрібно зелень будь-яку на свій смак. Перекладаємо її в суміш. Все перемішуємо до однорідного стану.

Чисті томати проколюємо в декількох місцях зубочисткою. Складаємо їх в поліетиленовий пакет і рівномірно розподіляємо по всій площі. Далі беремо чистий порожній стакан. Будемо їм роздавлювати кругляш.

Цікаве:  Смажений перець на зиму – 5 рецептів приготування

Але тільки не дуже сильно, а лише злегка розплющуємо. Також чинимо з маслинами і оливками. Після цього відправляємо їх у приготовлену заливку. Заготівлю перемішуємо. Закуска практично готова. Закриваємо плівкою або кришкою і даємо настоятися хвилин 30, можна і кілька годин. Приємного апетиту.

Закуска помідори по корейськи швидкого приготування

Цей рецепт найпростіший, але виходить такий же смачний, як і всі решта рецепти. Неповторний смак додають прянощі і зелень. Подивіться, як красиво вони виглядають, незважаючи на те, що готуємо в пакеті. Обов’язково робимо проколи на томатах, для якнайшвидшої просочення ароматами сусідів і засолювання. Огірки в пакеті ми вже робили. Вам вони сподобалися?

Інгредієнти:

  • дрібні томати
  • сіль
  • прянощі
  • зелень (кінза, базилік, кріп, петрушка)
  • сіль, цукор
  • рослинна олія
  • соєвий соус за бажанням

Спосіб приготування:

Промиваємо червоні овочі. Потім зубочисткою проколюємо їх в декількох місцях.

Приготуємо маринад. Всі компоненти за рецептом подрібнюємо ножем. Можна додавати свої улюблені спеції.

Що додасте, той аромат і отримаємо. Складаємо томати в пакет (будь-яку ємність). Промазуємо їх гарненько заливкою.

Відправляємо в холодне місце хвилин на 40. От і все.

Закуска помідорів по — корейськи готова. Подаємо до столу з будь-яким блюдом. Приємного апетиту.

Помідори по корейськи швидкого приготування

Це незвичайне блюдо, не залишить байдужим нікого. Якщо сумніваєтеся, зробіть невелику порцію. Сподіваюся вам сподобається. Ви можете додавати будь-які спеції і зелень за смаком. Оцет можна використовувати яблучний або винний, вони м’якші. Часник також додасть закуски свій не повторимо аромат.

Інгредієнти :

  • томати — 3,5 кг
  • Для маринаду :
  • 2 л. води
  • 4 ст. л. солі
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ч. л. перцю
  • 1 ст. л. оцту
  • для начинки:
  • зелень
  • 1 морква
  • 5 зуб. часнику
  • 0, 5 ст. л. солі

Спосіб приготування:

Готуємо маринад. У каструльку (сотейник) наливаємо води. Всипаємо в неї сіль, цукор, перець і оцет. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Варимо 3-5 хвилин.

Далі приготуємо начинку для буханців. Для цього споліскуємо зелень. Даємо стекти рідини. Потім дрібно нарізаємо. Оранжевий плід натираємо на дрібній тертці.

Подрібнюємо часник. Солимо за смаком. Суміш розмішуємо.

Тепер підготуємо томати. Плоди миємо, обсушуємо. Акуратно зрізаємо по колу у них денця і відкладаємо вбік,

але не викидаємо. Вирізаємо місце плодоніжки і робимо поглиблення.

Після цього їх будемо фарширувати, приготовленої заправкою кожен плід. Закриваємо їх зрізаною кришкою. Далі укладаємо їх у широку посудину рядами.

Як у вас вийде. Заливаємо гарячим маринадом. Зверху водружаем вантаж (плоску тарілку). Закриваємо кришкою.

Ставимо в холодне місце на 48 годин. Всі закуска томати по — корейськи готові. Викладаємо на блюдо і подаємо до столу. Спробуйте і вам сподобається. Приємного апетиту.

Корейський салат з помідорами і морквою на зиму

Такий гострий салат можна зробити і відразу ж дегустувати. Ми ж закриємо його на зиму. Він виходить дуже ароматним і смачним.

Інгредієнти:

  •  4 кг помідор
  • 500гр морквини
  • 500 гр. болгарського перцю
  • 1 ст. часнику
  • 1 ст. л. коріандру
  • 2 ст. л. паприки
  • 1,5 ст. л. приправа для моркви по-корейськи
  • 2-3 пекучого перцю
  • 5 головок цибулі (невеликих)
  • зелень
  • 100 р. оцту 9%
  • 300 р. рослинного масла
  • 2 ст. л. солі
  • 4 ст. л. цукру

Спосіб приготування:

Натремо очищений помаранчевий плід на крупній тертці. Солодкий поріжемо перець соломкою. Також зробимо з його побратимом гірким. Часник пропускаємо через прес. Цибуля нашинкуем півкільцями. Далі беремо зручну ємність. Добре змішуємо в ній всі підготовлені компоненти і спеції. Пробуємо обов’язково на смак і регулюємо за своїм бажанням.

Беремо рослинне масло. Наливаємо його в розпечену сковороду. Нагріваємо його до дуже гарячого стану. Виливаємо його в овочеву суміш. Все перемішуємо.

Далі нарізаємо на дольки чисті томати. Викидаємо відразу місце плодоніжки, тому що вона більш жорстка і не смачна. Додаємо їх в приготовлену заправку.

Таку закуску можна вже через 2 години є, але ми будемо закривати на зиму. Даємо настоятися закуски години дві. Потім перекладаємо їх у чисті скляні балони. Прикриваємо їх металевими кришками. Ставимо в каструлю з водою стерилізуватися 25 хвилин з моменту закипання рідини в ємності. Літрові -25 хвилин; 0, 5 л. — 25 хвилин.

Потім акуратно виймаємо. Закручуємо їх кришками. Закутуємо в ковдру. Лишаємо в такому стані до повного охолодження. Зберігаємо в холодному сухому і темному місці.

На це пост з підбіркою рецептів помідор по-корейськи швидкого приготування закінчую. Всі вони легкі, багато перевірені в нашій родині. Сподіваюся вам сподобаються. Відгуки, побажання та поради пишіть в коментарях. Діліться статтею в соц. мережах з друзями. Буду вам дуже вдячна. Поки і до нових кулінарних зустрічей.