Відео про те, як зробити помідори з приправою для корейської моркви на зиму
Вам буде потрібно на 2 банки по 0,5 літра:
- Помідори — 750 г
- Болгарський перець — 250 г
- Морква — 120 г
- Цибуля ріпчаста — 1 шт.
- Часник — 5 зубчиків
- Спеції (для моркви по-корейськи — 1.5-2 ст. л.
- Цукор — 60 г
- Оцет 9 % — 25 мл
- Сіль — 20 г
- Рослинна олія — 50 мл
Зробіть цей рецепт і він вам сподобається. І ви його будете робити кожен рік.
Рецепт помідорів на зиму по-корейськи з морквою
В рецепті присутній стерилізація банок з продукцією. У результаті заготівлі добре зберігаються при кімнатній температурі.
https://youtu.be/0hjg8yZLRpc
Потрібно:
- Помідори — 1.5 кг
- Морква велика — 1 шт.
- Перець болгарський — 200 г
- Гіркий перець — 1/2 стручка
- Зелень кропу і петрушки — за смаком
- Зелена цибуля — за смаком
- Часник — 1 головка
- Сіль — 1 ст. л. з гіркою
- Цукор — 40 г
- Оцет 9 % — 70 мл
- Рослинне масло — 70 мл
Приготування:
1. Морква почистіть і натріть на тертці для корейської моркви.
2. Болгарський перець і гіркий перець очистіть від плодоніжок і насіння. Зубчики часнику очистіть. Нарізані шматочки перців і зубчики часнику подрібніть в блендері.
3. Зелень вимити, обсушити. Наріжте зелень петрушки, кропу та цибулі на дрібні частини з розміром за бажанням. Додайте сіль, цукор, оцет і рослинне масло. Змішайте нарізану моркву з сумішшю із зелені і перців.
4. Помідори сливовидної форми розріжте навпіл. Видаліть плодоніжку.
Якщо у вас помідори великі, то розріжте їх на співмірні часточки.
5. Візьміть стерилізовані банки розміром 0.5 літра. На дно кожної банки покладіть трохи овочевої суміші. Потім укладіть шар з нарізаних помідорів. Потім знову шар овочів. Потім — шар помідорів. З підготовлених овочів вийшло 4 повні банки.
6. На дно каструлі постеліть рушник. Поставте на рушник прикриті чистими кришками банки для стерилізації. Налийте теплої води по плечики банок. З моменту закипання води стерилізують протягом 10-15 хвилин.
7. Дістаньте банки. Закрийте щільно кришки. Банки переверніть догори дном. укутайте банки пледом до повного охолодження.