Як ви ставитеся до італійської кухні? Її насичений, глибокий смак навряд чи когось залишить байдужим. Тому пропоную влаштувати своїм домашнім свято живота. А допоможе в цьому піца з ковбасою та сиром, з помідорами і ще деякими смачними добавками.
Тісто для піци можна зробити самостійно або придбати вже готове. Підходять для цієї випічки будь-які варіанти: листкове, дріжджове або прісне. До речі, існують навіть ледачі версії такої страви. Втім, ви собі можете спростити життя, якщо в якості коржі візьмете лаваш або нарізний батон.
Кілька слів про ковбасу. Для нашої універсальної випічки підійдуть як копчені, так і варені продукти. Деяким більше по душі шинка і м’ясна нарізка. Помідори і сир теж обов’язкові продукти для цієї страви. В іншому ж, кожен може покладатися на свій смак і фантазію.
Можна робити піцу з грибами, солоними огірками, болгарським перцем та іншими продуктами. Тільки важливо не забувати, що від складу страви прямо залежить його енергетична цінність. Наприклад, калорійність на 100 гр. піца на прісному тісті в класичному виконанні становить 242,6 кКал. А замініть основу листковим тестом і додати до начинки гриби і оливки, як тут же зросте і поживність страви.
Утім, кожен варіант має право на життя. Тому я підготувала для вас п’ять простих, але дуже смачних рецептів піци. Ну що ж, приступимо!