Вітаю! Мариновані огірочки прикрасять будь-який святковий стіл. І кожна господиня готує його по-своєму. Хтось віддає перевагу консервувати в гірчичній заливці або томаті. А кому-то подобається вкривати їх морквою. Рецептів багато, ми продовжуємо освоювати світ заготовок. А значить внесемо в нашу кулінарну книгу ще один варіант – і він буде з додаванням капусти.

Обидва овоча відмінно «дружать» в банку. Вони залишаються в міру хрумкими і відмінно вбирають в себе смак маринаду. При цьому в консервації виглядають акуратно і красиво. Смачно похрумтіти ними вприкуску до вареної картоплі.

Цікаве:  Курник з куркою та картоплею — 6 покрокових рецептів приготування

Варіантів приготування заготовок з ними багато. Нижче розглянемо кілька рецептів маринування, а також кілька варіантів салатів на зиму. Подібні заготовки дуже виручають, коли у вас тільки пішли молоді качани. А огірочки вже переросли. Овочі нарізаються, змішуються і закриваються на зиму. Зручно, швидко і відходів майже немає.

Якщо ви зібрали великий урожай огірків, то раджу скористатися варіантом приготування з кетчупом чилі. Ще раджу рецепт з додаванням червоної смородини.