Як приготувати смачну ікру з кабачків з майонезом:
1. Подрібнюємо цибулю.
2. Так само нарізаємо моркву і кабачки. Перекручуємо їх на м’ясорубці.
3. Обсмажуємо на олії цибулю.
4. Наші подрібнені овочі тущим в мультиварці протягом 1 години.
5. Стерилізуємо банки і кришки.
6. Наша овочева суміш готова.
7. Додаємо томатну пасту, майонез і спеції, тушкуємо ще хвилин 10. При бажанні, для додання однорідності овочеву суміш можна подрібнити блендером. Пробуємо на смак.
8. Готову ікру розливаємо по банках.
9. Накриваємо стерилізованими кришками і закатуємо на зиму. Перевертаємо, вкриваємо теплою ковдрою і залишаємо так до повного охолодження.
Наша кабачкова ікра готова!
Приємного апетиту!
Ікра з кабачків на зиму з майонезом і помідорами
У цьому рецепті замість томатної пасти використовуємо помідори. Майонез виконує роль консерванту і трохи пом’якшить кислоту томатів. Таку кабачкову ікру можна використовувати для приготування бутербродів, намазати її на скибочки чорного хліба або свіжого хрусткого багета.