Як приготувати смачну ікру з кабачків з майонезом:

1. Подрібнюємо цибулю.

2. Так само нарізаємо моркву і кабачки. Перекручуємо їх на м’ясорубці.

3. Обсмажуємо на олії цибулю.

4. Наші подрібнені овочі тущим в мультиварці протягом 1 години.

5. Стерилізуємо банки і кришки.

6. Наша овочева суміш готова.

7. Додаємо томатну пасту, майонез і спеції, тушкуємо ще хвилин 10. При бажанні, для додання однорідності овочеву суміш можна подрібнити блендером. Пробуємо на смак.

8. Готову ікру розливаємо по банках.

Цікаве:  Фарширований перець з незвичайною начинкою. Мій авторський рецепт

9. Накриваємо стерилізованими кришками і закатуємо на зиму. Перевертаємо, вкриваємо теплою ковдрою і залишаємо так до повного охолодження.

Наша кабачкова ікра готова!

Приємного апетиту!

Ікра з кабачків на зиму з майонезом і помідорами

У цьому рецепті замість томатної пасти використовуємо помідори. Майонез виконує роль консерванту і трохи пом’якшить кислоту томатів. Таку кабачкову ікру можна використовувати для приготування бутербродів, намазати її на скибочки чорного хліба або свіжого хрусткого багета.