Ікра кабачкова на зиму з майонезом і томатною пастою і часником на зиму
Кабачкова ікра на зиму з майонезом, томатною пастою і часником – смачна заготівля на зиму, це просто палочка-виручалочка.
Така кабачкова ікра виходить дивовижно смачною!
Приємного апетиту!
Кабачкова на зиму з майонезом і томатною пастою і смаженою цибулею
Для зручності подрібнювати кабачки будемо через м’ясорубку, а варити в мультиварці! Це дуже зручно і просто.
Інгредієнти:
- Кабачки – 3 кг
- Морква – 2 великі
- Часник – кілька зубчиків (за смаком)
- Цибуля – 500 г
- Рослинна олія – 150 мл
- Томатна паста – 200 гр
- Червоний мелений перець – 1 ч. л
- Лимонна кислота – 0,5 ч. л
- Сіль кам’яна (кухонна) – 2,5 ст. ложки
- Цукор – 1,5 ст. ложки