Ікра кабачкова на зиму з майонезом і томатною пастою і часником на зиму

Кабачкова ікра на зиму з майонезом, томатною пастою і часником – смачна заготівля на зиму, це просто палочка-виручалочка.

Така кабачкова ікра виходить дивовижно смачною!

Приємного апетиту!

Кабачкова на зиму з майонезом і томатною пастою і смаженою цибулею

Для зручності подрібнювати кабачки будемо через м’ясорубку, а варити в мультиварці! Це дуже зручно і просто.

Цікаве:  Хрусткі мариновані огірки на зиму

Інгредієнти:

  • Кабачки – 3 кг
  • Морква – 2 великі
  • Часник – кілька зубчиків (за смаком)
  • Цибуля – 500 г
  • Рослинна олія – 150 мл
  • Томатна паста – 200 гр
  • Червоний мелений перець – 1 ч. л
  • Лимонна кислота – 0,5 ч. л
  • Сіль кам’яна (кухонна) – 2,5 ст. ложки
  • Цукор – 1,5 ст. ложки