Рецепт кабачкової ікри з майонезом на зиму рецепт як в магазині
Кабачкова ікра з майонезом як в магазині – найсмачніший на зиму рецепт . 🙂 Його особливість полягає в тому, що тут можуть використовуватися як молоді плоди, так і перестиглі.
Ікра вийшла дивовижно смачною і ароматною.
Приємного апетиту!
Кабачкова ікра з майонезом і томатною пастою на 3 кг кабачків
Кабачкова ікра з майонезом і томатною пастою на 3 кг кабачків – самй распространненный рецепт. 🙂
Інгредієнти:
- Кабачки – 3 кг
- Цибуля – 2-3 шт
- Рослинне масло – 3-4 ст. л
- Морква – 4-5 шт
- Перець чилі – 1/4 шт (за бажанням)
- Часник – 6-8 шт
- Томатна паста – 2 ст. л
- Майонез – 2 ст. л
- Цукор – 3 ч. л ( за смаком)
- Лимонна кислота – 1/3 ч. л
- Сіль, чорний мелений перець – за смаком