Рецепт варіння молочної кукурудзи в підсоленій воді з молоком
Вам коли-небудь доводилося пробувати молоду відварену кукурудзу, особливо ту частину качана, де зернята ще тільки почали формувати? Якщо ні, то обов’язково спробуйте. Це дуже смачно, недозрілі кукурудза якщо її відварити має молочний смак, якщо все зроблено правильно, саме по собі це делікатес.
Але сьогодні є можливість повторити цей смак відваривши зрілу кукурудзу в молоці. Виходить дуже смачно
Що готуємо:
- Кукурудза — 6-8 качанів;
- молоко — 2 склянки;
- Вода — 1 літр (щоб покрила качани);
- сіль — 2 столові ложки
1. Всі качани укладаємо в зручну посуд, в якій будемо варити. Заливаємо води кімнатної температури повністю покривши кукурудзу.
2. Тепер до води додаємо 2 склянки молока, жирність не має значення.
3. Підсолюємо кукурудзу і рідина 2 столовими ложками солі. Якщо раптом вам здасться що її мало, відрегулювати смак можна в кінці.
4. Ставимо каструлю на плиту і доводимо до кипіння під кришкою. Після закипання час готування може варіюватися від 40 до 50 хвилин.
5. Через певний час, можна перевірити кукурудзу на м’якість і смак, потім викласти на блюдо.
Залишиться тільки посолити за смаком і можна їсти. Приємного апетиту.
Як бачите все робиться просто. Їжте прості речі і організм буде вам вдячний. На цьому у мене все. Всього доброго друзі. Мир вашому дому.