Рецепт баклажанів на грилі скибочками без усього

Хочете використовувати цей спосіб? Розповідаю, як це зробити. Смажені овочі підійдуть для салату, як доповнення до м’ясних або овочевих котлет, можуть бути використані для смачних рулетів, в якості закуски.

 

  • Нарізаю синенькі скибочками завтовшки 1 см і посипаю сіллю. Роблю це у великій мисці, добре перемешаю, щоб сіль дійшла до кожного шматочка овочів. Накриваю миску тканиною, відсуваю в сторону (баклажан пустить багато води, його смак буде позбавлений гіркоти). Через 30 хвилин сушу кожен скибочку паперовим рушником, натираю оливковою олією.
  • Розміщую приготований баклажани на деко для гриля з однією столовою ложкою рослинного масла (жир краще всього наносити силіконової пензликом), обсмажую по 3-4 хвилини з кожного боку. Смажені скибочки підійдуть для салату, як доповнення до м’ясних або овочевих котлет. Вони можуть бути використані для смачних рулетів, в якості закуски.
Цікаве:  Баклажани — страва з баклажанної ікри з червоною рибою